Sidor

söndag 27 november 2011

Första advent

Ojdå, det missade jag lite på något sätt. Inga adventsljus, men ingen har ju nästan varit hemma så. Hos Lina hade de det där första ljuset tänt, btw ska man börja från höger eller vänster? Vår ljusstake är någonstans djupt inne i en garderob, begravd under massor av grejer som ingen någonsin använder. Inga pepparkakor, ingen glögg (men den finns, i kylen...), i stället cokis, amerikanska pastiller, chokladmuffins, apelsinjuice och fisksoppa. Mommo kom och räddade oss med fisksoppan, så att vi inte behövde leva på nudlar och hamburgare hela veckoslutet. Inte för att jag inte skulle kunna fixa bra mat, men det bara blev inte så.
Mammas och pappas flyg är försenat, ska väl gå och sova sen, jag sov helt för lite förra natten och bästa sättet att starta nästa vecka är inte att vaka till fyra... Hissaläxan borde väl göras, men jaa, det är många raster till hissatimmen. Jag klarar mej.
NEEEEJ jomppa på måndag morgon. Det har aldrig känts värre. Iallafall innejomppa i skolan, inte någon kall och regnig utejomppa på andra sidan Grani. Och så kan man alltid hoppas att läraren är sjuk...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar