Sidor

tisdag 24 april 2012

För mycket vatten

Jag tycker i princip om när det regnar. Klart att det är roligt med sol, men någon gång måste det ju också regna. När ungefär årets första regndag måste vara precis den dagen när vi far till stan med skolan, alltså en av de verkligen få dagar när vi måste vara ute, är det inte lika kul.
Det var meningen att vi skulle gå och leta efter svar på massor av grejer på olika ställen i stan, efter att vi hade gått en guidad tur i riddarhuset och försökt hitta kompisars släkters vapenskölder. Det gick ganska bra, vi hittade många namn som vi kände igen, haha. Frågorna gick nu lite som de gick, vi satt på en mcDonald's och googlade svaren. Ingen hade sagt åt oss hur vi skulle få reda på svaren, så egentligen gjorde vi inget som vi inte fick. När vi hade ätit kom vi på att det här kanske inte riktigt funkar och gjorde några frågor ordentligt. Efter en glasspaus, massa fjantande på Alexandersgatan och Norra esplanaden och några frågor gjorda så måste vi redan träffas för att fara tillbaka till grani. Först här började vi använda vår allmänbildning (+ lite improvisation) och fick på det sättet svar på våra 20 frågor.
Fast det regnade lite så var det helt skoj, massor bättre än vår vanliga skoldag skulle ha varit. Fast vi inte fick bli kvar i stan utan måste komma tillbaka till grani. Kanske det också var helt bra att jag kom hem, för  vad fanns här om inte pappa som står i köket och lagar våfflor åt alla som är här. Ganska många personer, men en våffla ska jag väl kunna få.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar