Sidor

onsdag 1 februari 2012

Runebergstårtor

Vi lagade runebergstårtor, laxfjärilar, hasselbackspotatis och broccoli i dag i hussan. Det hända något med vår lärares hund så hon måste fara hem just före vår timme började, och efter att ha försökt få fara hem en stund så måste vi ändå bli kvar, men vikarie. Det var helt roligt, mycket friare om man säger så än när vi har vår riktiga lärare. Ingen var typ i sitt eget kök hela timmen, alla samarbetade och maten blev bra. Helt jättebra, faktiskt. Jag höll på att spy efter att vi hade ätit klart, kanske alla åt liite för mycket.
Så var det också trevligt att komma hem och inse exakt hur äckligt ens hår och kläder luktade. Spisfläktarna i skolan är inte de bästa, och enligt alla andra luktade det fisk i hela skolan. Det blev att hoppa i duschen, och nu sitter jag här med vått hår och vill inte gå ut med Ågren för det kommer att frysa. Bara att leta fram hårtorken... Som är mycket lättare sagt än gjort.
På söndagen blir det ju runebergsdag på riktigt, då ska jag baka egna. Idag fick jag bara koka broccoli, fixa potatisen, tömma diskmaskinen, duka, städa... Och prata ganska mycket också :) Vi hade en sån deal att man inte fick säga något negativt om någon annan på hela timmen, det lyckades nu sådär... Först nu fattade man hur mycket man egentligen säger fast man inte skulle mena det. Men det är väl med kärlek, som Ninni säger. Ingen menar ju på riktigt någonting, det bara blir så, mitt i tävlingen om vem som lagar bäst mat. Idag brydde vi oss inte ens om att tävla, alla var ändå så inblandade i allt att det inte skulle ha spelat någon roll vem det nu sen var som stekte fisken.
Nu ska jag ut med Ågren, får väl sätta upp håret och sätta på en mössa. Vår hårtork är ändå typ femton år gammal och inte den bästa. Efter det ska vi se vad som händer, fafa kommer hit och äter och sen blir det FBK. Riktigt roligt i -15 grader. Vi är helt säkert ute. Bara för att det är så kallt.
Hellu laddade ner en app här för någon dag sedan var man kan göra egna keep calm-grejer. Hon gjorde en helt rolig var det stod "keep calm and do a ninni". Så var där en människa som föll. Ninni är inte känd för att ha världens bästa balans...

1 kommentar:

  1. hhahhaha :DDD keep calm and do a ninni;DDDD haha de ska bli mitt nya motto!:) nånää man vill ju int falla!:D //antonia

    SvaraRadera