Sidor

tisdag 28 februari 2012

Vad skrattar du åt? Att jag inte fattade skämtet...

Vi hade roligt på skinnskoplanen. Vi skulle spela ishockey men det gick nu lite som det gick när det hade snöat så mycket... Ungefär så här stod det på facebook:
BÄNG!Nå morjens morjens!
Imorgon är det då äntligen dags att spela den ädla mycket manliga sporten pipolätkä. Detta sker på smedsplan i Grankulla (noggrannare beskrivning följer). Utrustning är Skridskor, maila, (hjälm) frivilligt och rekommenderas men ta ändå med en pipo! Lätkähandskar kan vara ett bra tillägg för lite mera rutinerade spelare. Utöver detta, kläder enligt väder. Träff 18:00 på Smedsplan, i hörnet av leavägen och smedsvägen GOOGLA DET.

Vad vi gjorde var... Hoppade längdhopp i en snödriva efter att ha skottat en längdhoppsbana, bara hade snökrig, hackade varandra emellanåt av misstag och emellanåt halvt med mening med mailorna, fick kallt och skrattade. Där var alltså så mycket snö att det var ganska omöjligt att skrinna ordentligt. I ett skede kom dit också en liten katt som var supergullig som kunde klättra upp på målet helt själv. Söt liten grej :) Efter det var alla ganska snöiga och hade ganska kallt, men Made var snäll och körde hem mej, Ninni och Mima. Kanske han hade dåligt samvete efter allt han hade gjort...
En av de saker som Mima säger är att man borde sova 9,5 timmar. Ojojj just missar jag det... Men hon säger ganska mycket, till exempel att man är som vackrast efter bastun. Nåjaa vet nu inte med den saken :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar