Sidor

fredag 3 februari 2012

Rainbow cupcakes so far

Det känns lite som om det blev några inlägg efter varandra med nästan samma rubrik... Whatever, mina cupcakes ser åtminstone jättelyckade ut. Det var verkligen superenkla att göra, det enda som krävs är då färgerna. Det tar inte många minuter längre än "normala" cupcakes (kan man vara rasistisk mot cupcakes?) att laga och de blir otroligt fina. Så som de ser ut hittills, i alla fall. 


Tre ganska lika cupcakes, men gjorda på tre helt olika sätt. 


Den snyggaste, man breder ut varje lager smet så att den senaste inte syns.

Carolinas favorit, man råddar omkring lite med en gaffel före den åker in i ungen.

Latmask-varianten, den som jag gillar bäst... Man bara sätter i klickar av de olika färgerna i tur och ordning, på varandra, och så får de flyta ut bäst de orkar.

Efter ugnen...

...och före. Som ni ser var alla färger mycket klarare före. 




Alltså. Man lagar bara en cupcakesmet, klicka här så ner ni hur jag gör det. Så sätter man det i fem skålar och färgar det i fem färger. Det måste vara ganska starka färger, annars lyckas det inte så bra. Mina färger blev blå, grön, gul/orange, ljusröd/röd och lila. Sen sätter man dem i tur och ordning i formar med en liten sked, i bildtexterna står det hur man ska göra för att få det så som man vill. Sen är det bara att grädda enligt receptet, och ja. Det är ju inget konstigare än färgad smet. 

1 kommentar: