Sidor

torsdag 25 april 2013

FBK

I går var en dag som gick till historien som dagen när yngre ungdomsavdelningen tittade modell av hur man ska hänga upp sina kläder från Ninnis plats. Det var sjukt. Ninni hade så snygg ordning där att precis alla blev förvånade.
Dagen, eller övningen, var också historisk av andra orsaker. Vi åt kaka och saft i slutet av övningen. Hartman visade att han menade allvar med våra onepiecebeställningar, med att en andra gång säga att vi ska beställa dem. Jag har en känsla av att han ångrar sig. Sist men störst, jag och Felix packade en slang in i den hemskaste saken som någonsin har existerat, den smala slanghäcken, som någon inte så smart person hade tagit. Det finns en sådan i en bil, och den är smått omöjlig att packa de två slangar som ska rymmas i den i. Vi lyckades på första försöket och lyckades bra till på köpet. Inlägget avslutas ännu med två mästerverk till fotoredigeringar. Toffes bild var engelskan är så fel den bara kan bli (google translate) som han helt för ofta blir påmind om, och Hartmans onepiece.

Simhallen och gymnastiktimmen kallar, jag ska sluta sitta på elevkårsmöte och blogga medan de andra försöker bryta upp ett lås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar