Sidor

söndag 5 augusti 2012

Inte längre offline

Läs lägerbloggen här, jag har till och med bloggat i den. Här finns instagrambilder, på Mondos facebooksidor finns det också massormassor med bilder. Lyssna på lägersången också när du ändå håller på.
Mondo var ett sjukt bra läger, och fast det var långt kändes det ändå helt för kort. Där fanns bästa människorna i världen, bra program, fint väder och en strand. Vad annat behövs för att det ska bli ett bra läger?
Jag var i Hawaii och spelade vattenpolo, i Himalaya och åkte linbana, i Serengeti och lekte tjuv och i Shanghai och byggde batterier och bloggade. Vi yogade, drack smörte, lekte med metalldetektorer och lagade drakar av modellera. På p-råddet sov vi under en pressu, hittade miljader larver, byggde träskor, chillade under en pressu och annat roligt. Vi hittade skatten på skattjakten, men inte godisskatten utan Beges skatt. Han lät ganska filosofisk när vi satt på en kontroll och inte orkade göra något och han plötsligt sa att "skatten är vänskap". Ingen aning varifrån han fick det, men den skatten hittade vi i alla fall!
Vi fick inte vaka igår och surade lite över det, men jag har aldrig varit så pigg efter ett läger som idag. Nästan så att jag hoppar omkring och sjunger. Men bara nästan. Väskan väntar väl ännu på att packas upp...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar