Sidor

tisdag 30 mars 2010

Chokladälskarens kaka

Mums, mums, håller på att baka en kaka till påskhelgen. Den är rent ut sagt äcklig om man äter den genast, den ska stå i 2-3 dagar.
Fazers blå-kaka
200 g smör (rumsvarmt)
2 dl socker
-vispas till fluff
3 ägg
-vispas ett i taget ner
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
3 msk kakaopulver
-blandas först ihop i en skild bunke, sedan i ägg-smör-socker-fluffet
0,5 dl mjölk
1/2 platta Fazers blå (och du skulle bara VÅGA VANHELGA det här KONSTVERKET till kaka med att sätta de fasansfulla skurkarna till chokladtillverkare Marabous choklad i den. Tro mej, jag söker upp ej och TVINGAR dej äta HELA kakan om du gör det!)
-Blandas i till en jämn smet

Gräddas i sockerkaksform i 175° i 45-60 min.

OCH KOM IHÅG ATT LÅTA DEN VILA I KYLSKÅPET 2-3 DAGAR INNAN DU ÄTER!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar