Sidor

lördag 9 januari 2010

Godis


I dag är det ju lördag=GODISDAG!
Vi hittade lite godisar i bilen i en påse, som hade varit där i kanske en vecka. Godisarna var Tutti frutti Passion-godisar. Det är ju så där -20 grader ute, så de var ju så klart helt frusna. vi smakade på dem, pck upptäckte att de ju var stenhårda. Man måste suga på dom, dom gick inte att tugga. Pappa Päron tyckte att de var jättegott, och sade att man alltid borde ha en påse i frysen. Egentligen var det inte en så dum ide´, dom var faktiskt ganska goda (:
När vi sedan var i butiken så skulle vi köpa lördagsgodis. Och Pappa Päron skulle ju såklart köpa något nytt, som han aldrig hade smakat på. Han köpte en hallon-cheescake-kismet, som till min stora förvåning var god! Men det smakade inte längre så mycket som kismet...
Fazer har/hade en gång några chokostänger men några konstiga smker, Vitchoklad-jordgubb-basilika, mörkchoklad-citron-peppar och mjölkchoklad-pistach-salt. e var nu kanske inte Fazers mest lysande ide´, de med vitchoklad smakade mest diskmedel med jordgubbsdoft. Och den med salt smakade ju salt, såklart. Pappa pärons nya produktutvecklingide´för Fazer var att göra en scout-choklad, vars smak skulle vara "sinol-granbarr".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar