Sidor

fredag 29 januari 2010

Barbro??

Nu är det så att massor av personer har sagt att jag ska göra mera Barbro-videon. Nu har ni er chans att få er vilja igenom!
Skriv en kommentar till det här inlägget. Man får bara skriva en kommentar, och tro mej, jag SER om du sätter flera kommentarer under olika namn. Man måste inte vara medlem på blogspot.com (alltså ha ett google-konto) för att kunna kommentera. Liten skola i hur man kommenterar:
  1. Tryck på "0 kommentarer" nedanför inlägget. Där kan egentligen stå vilken siffra som helst, beroende på hur många kommentarer inlägget har fått.
  2. Om du har ett blogger-konto är det enkelt. Då vet du antagligen redan hur man gör. Annars trycker du på den lilla menyn bredvid "välj profil"-texten.
  3. Sedan väljer du antingen "Anonym" eller "Namn/webbadress", beroende på om du vill vara anonym eller svara med namn. Du behöver så klart inte skriva ditt riktiga /hela namn dit.
  4. Sedan skriver du kommentaren. Skriv någonting i stil med "Jo, jag vill att du ska filma mera Barbro". Alltså, det gäller ju bara för det här inlägget, annars kan du skriva vad som helst.
  5. Tryck sedan på "Skicka kommentar". Om den säger att det inte går, försök ett par gånger till. Om det ändå inte går, försök igen om en stund.
  6. Tadaa, du har skickat en kommentar!

3 kommentarer: