Sidor

måndag 25 april 2011

Angry Birds-cupcakes

Jag älskar verkligen Angry Birds. Ni vet, det finska Iphone/Ipadspeler med arga fåglar. Gulliga fåglar och grisar, roliga ljud, beroendeframkallande och lagom svårt. Har man börjat så kan man inte sluta. Man bara måste döda dom där små fjantiga grisarna, och arrrgh, dumma fåglar, varför gör ni inte som jag vill? Vill ni rädda era ägg eller inte?
Om man tycker om något, så måste man ju göra det till cupcakes. Så fungerar det. Då måste man ju också göra Angry Birds-cupcakes. Jag ska göra cupcakes till första maj, så dit skulle de väl passa. Jag började genast med en skiss. När den var klar googlade jag "Angry Birds cupcakes".
Lite synd att se hur fula angrybirdscupcakes vissa gör. Men vissa blir man bara så otroligt imponerad av! Jag hittade en blogg med kakor som såg ut som olika appar på Iphonen. Titta in på den: http://appcakes.wordpress.com/!
Finaste muffinsarna fanns nog ändå här: http://boutiquecupcakes2010.blogspot.com/2011/01/angry-birds.html, och de här var inte heller så illa: http://www.thecupcakeblog.com/angry-birds-cupcakes/.
Nu ska man ju inte fastna på att det ska vara just cupcakes, alla kakor är ju också superfina!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar