Sidor

måndag 19 oktober 2009

Tom Tits Experiment

Nästa dag vaknade vi kl. 8 svensk tid och gick och äta morgonmål. Det var mumsigt morgonmål med många frukter. Sedan, när klockan blev 10, så gick vi och satte oss i bilen, mamma Morot gick med Fjuni i vagnen, vi andra åkte bil. Vi åkte till Tom Tits experiment (Bilderna finns inte ännu i datorn, så de kommer senare). Där fanns det alla möjliga experiment och roliga saker, det var lite som Heureka om någon har varit där. Där fanns till exmpel en cykel, som när man cyklade på den så började en jättestor fläkt att fläkta på en! Så fanns där en hel "vattenavdelning" med alla möjliga grejer var det rann vatten. Där fanns en jätteäcklig vattenödla eller något sånt, men Calzzi tyckte att den var söt! Där fanns en jättelång rutshbana, och som Fiisu sekrev i sitt händelsehäfte "Som man fick ont i huvudet av". Det allra roligaste, tyckte jag, var en klättervägg var lampor lyste var man var. Alltså, "stenarna" lyste varje gång man tryckte på dem. Det gjorde så att man kunde leka alla möjliga lekar på den, t.ex att fånga fallande "lys".
Här kommer ännu länken till Tom Tits Experiment:

2 kommentarer:

  1. Hej! Ni har ju haft ett superroligt höstlov. Vi har aldrig varit på Tom Tits men alla verkar gilla det. Ha det så bra,
    Lotta

    SvaraRadera
  2. Okej :) Vi var på Universeum i Göteborg som är typ åtta våningar men annars lite liknande, de hade en superstor regnskog t.ex., där riktiga apor, sköldpaddor och papegojor fick vara lösa!
    /Rebecka (som undrar hur DU fick mitt nummer...)

    SvaraRadera