Sidor

torsdag 10 juli 2014

Sommarklichéer



I går åkte vi ut med båten och kokade både potatis och kaffe på trangia. Klipporna var så varma att man brände sig, jag halkade i på en ofrivillig simtur (men det gjorde inte så mycket) och brände mig i solen. 


Min solbränna har vita pauser tack vare mina seglarskor och min flytväst. Jag känner mig rätt så finlandssvensk, men trots det har jag inte fått dem i en segelbåt utan i vår egen fula (men ändå rätt så gulliga) motorbåt. 
På vinden där vi sover är det stekhett, det finns gott om smultron i skogen, runt äppelträdet hänger tre hängmattor som så gott som alltid är upptagna när vi är hemma, mitt hår har ljusnat ganska många nyanser och brunnen har nästan sinat. En dag cyklade jag och Carolina allt som allt 20 km för att få simma och äta en glass, bara för att igen på kvällen åka bil till en annan strand eftersom vi höll på att överhettas igen.
Nu blir det vattenmelon- och avokadosallad till lunch innan vårt minst sagt intensiva program fortsätter. Jag tvivlar allvarligt på att någon annan är jag i den här familjen kan vara utan något mycket välplanerat att göra längre än ett par timmar i sträck. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar