Sidor

söndag 17 oktober 2010

Höstlov

Nu är jag hemma igen efter ett lååångt och skönt höstlov på lande. Långt åtminstone, men i början var det nog ganska kallt... Vi har inte varit på lande på typ fem veckor, och nu satte vi det i vinterskick. Lite sorgligt att vi inte hann vara mera där, åtminstone jag trivs jättebra i vår mysiga stuga (:
Nu märks det att det börjar bli höst och kallt, som nog i och för sej är skönt, men när man inte riktigt ännu har framme vinterkläderna blir det lite kyligt. Men när man väl har på sej massor med kläder är det superskönt att fara ut på höstens sista båtfärd eller ge sej ut i svampskogen var det finns massor med trattkantareller nu. Vi hittade verligen mycket trattisar i år, typ två platskassar fulla! Vi hade inte med någon kamera, så det finns tyvärr inga bilder...
Medan vi plockade svamp så roade sej Ågge med att springa runt i hela skogen och på åkrarna omkring, han sprang säkert 5 km på några små åkrar. Han jagade inget speciellt, han bara sprang och sprang och sprang. Fjuni pep förtjust alltid när han sprang förbi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar